Literka
Anotace: ... devatero osudů.
Literka
Tvé dopisy lásce
se mi moc líbí.
Planoucí vášně, přísliby...
Píšeš velice krásně,
velice lehce a něžně.
Četl jsem Tvé básně.
Jsou smutné a tiché
jako padající vlasy.
Jsou plné krásy,
na kterou
moje slova
nestačí.
Přečteno 125x
Tipy 14
Poslední tipující: Veru, Kubíno, Tomcat, narra peregrini, mkinka, Psavec, Anfádis, cappuccinogirl, Jordliana
Komentáře (1)
Komentujících (1)