Nedostatečná
Srdce plné bolesti
Hlava plná neřesti
Můžeš mě ignorovat jak chceš
Ale v mé mysli už navždy zůstaneš
Vždy jsem tu pro tebe byla
Ale nikdy jsem ti nestačila
I když jsme se k sobě vrátili
Nikdy jsme to trable mezi námi nevyřešili
do teď se motáme v tom začarovaném kruhu
Protože doufáme, že nalezneme duhu
Přečteno 89x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)