O Jágrovi

O Jágrovi

Anotace: Pro Loveless, báseň "Jaroslav". "...málokdy pochopím, že cítím večer s někým tolik blízkosti a ráno necítím nic."

O Jágrovi

Světlem Vaší záhady,
co řešíte marně
s básníky
... a romantiky.

Ve tmě letní zahrady nebo lóže
všechny ženy, bez výluky,
bránit by se chtěly
před zlobivými útočníky
... a kluky.

Před kancem Jaroslavem
... i Jágrem.
Toho jména a času Jaromírem,
co zůstává ALFOU

pro výstrahu v Kladně.
Autor Tom4594, 22.07.2024
Přečteno 55x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, Psavec, Kubíno, mkinka, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí