Třicátý první dopis lásce

Třicátý první dopis lásce

Anotace: Harmonika 2024

Ty nepřestaneš.
Vidím Tvůj smích.

Jsi v dálce
a věřím,
že se projevíš.

Známe se pár let,
ale nejsme spolu.

Ono to tak vyšlo
a já znala svoji vinu.

Kamaráde,
co neopustil jsi
holku plnou průšvihů.


Děkuji Ti za podanou ruku.
I krytá záda.

Je to to nejvíc,
co hřeje.

A i když se nemilujeme fyzicky.
Třeba se zas někdy potkáme
a bude nám spolu hezky.

Ty paleto rozradostněná
u brečící vzpomínkové terapie.

Mé srdce Ti štěstí přeje
a portrét vjemů
vděčnosti u Tebe přistane.

Jen píšu,
abych
neplakala,
že spolu nebudeme
a ani nejsme.

Tvá melancholická vize.

Miluji Tě
a nechci,
aby to znělo cize.

Existuji ještě u Tebe někde?

Vítr listy k Tobě dofouká
a oči se třpytí lehce.

City nejsou abstrakce,
ale dotyky.

Hlavní osoba
v mém životě jsi Ty.
Autor mkinka, 22.07.2024
Přečteno 61x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, mravenec, jort1, Jan Kacíř, IronDodo, cappuccinogirl, Kan, Tom4594, Marťas9, Pettie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Aj ja mám takého kamaráta.... potešilo :)

22.07.2024 11:36:28 | Pettie

líbí

Objimam.

22.07.2024 12:00:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí