Máš-li místo pro mě

Máš-li místo pro mě

Anotace: *

Než tvé jméno prokleji
k smrti tě pomiluji
a rtová saze zanechá hořkokrevný med
sypký zrnky malátnosti
kéž bych ti však srdce propíchl
byla bys jen má v hrobu zvukovodů.



Máš-li místo pro mě
dýkou se zadusím pro peklo světa
a natrávím ho za své
abych ti uhlíky lásky ňadro propálil
a zatratíme to nehynoucí pařížské nebe
co myslíš bezcitná nevěsto
bude z nás rajská zahrada pyšná
ne, či né
nevyraší
a zaleze za dřez jizevných krůpějí lebečních krutovládců.
Autor Dejvis, 22.07.2024
Přečteno 113x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Exnerka, zase já, Pettie, Ophelia81, Anfádis, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zaujímavé, skvelé obrazy!

22.07.2024 13:19:44 | Pettie

líbí

Silné, emoční a originální jako obraz,co je z každé strany jinak vnímán, Mona lisa v šifrách svého mistra, oslovující a nepřekonatelná

22.07.2024 12:12:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí