Prozradilo mi
Nevědomí
Že je velmi natěšené
Ale pak jsem cítila
To sladké ptáče
Ze strachu
Že zklamání ho děsně zlomí
Jak potichoučku smutné pláče
Konejšila jsem ho houpala
A uspala do bezvědomí
Prospí se
Já nebudu aspoň zoufalá
Hmmm...tak tady klobouk smekám! A napsala bych i víc, ale sama už jsem skoro v bezvědomí, náročnej den :-)*
22.07.2024 22:17:16 | cappuccinogirl