Mám to trochu pomotané
Co se stane, když se stane
že mi místo bílé pravdy
řekneš černou lež?
Jen si klidně běž..
Mám to trochu pomotané
Co se stane, když se stane
že mi místo černé pravdy
řekneš bílou lež?
Ještě se mnou lež,
budu ti lhát též..