foto já
Do své nicotné sloje
Zalezla saň
Není vítězkou boje
S touhou milovaná být
Blednou již
Vzteklé jazyky ohně
Necítím však mrtvý klid
Říkáte si
Že bitvy nejsou pro mě
Když mám mládí dávno pryč
Ale kdepak
K lásce třímám stále klíč
Že boje nejsou pro tebe, bych si nikdy neřekla...páč ty jseš dračí, kočičko:-))) A o to tě mám radši:)))*
23.07.2024 14:08:57 | cappuccinogirl