počtáři dechu
udržují mě v napětí
jsem počtář dechu
a ptají se zda zemřel hvězdář
u hvězd
čtu něčí nebe poseto
hlídám
jsem ve střehu
blízko smrti
chci vrátit čas aspoň o léto
nemít zoufalství když nejde to
nejde to léčit
a je nám líto
bojíme se prohrát
nemáme vyšší cíl protože nikdo před námi
to ještě nezkusil
to my jsme
počtáři dechu
a utichají srdce až utichnou
Přečteno 97x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, Sonador, cappuccinogirl, jort1, narra peregrini, Snacek, Ophelia81, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)