zamilovaná

zamilovaná

když se na mě občas usměješ,
budu šťastnej.
když mě řízneš, nebudu se bát.
budu žít dál,
když si na mě vzpomeneš,
v tvým mozku i tvý kůži,
s nehtem mě ostříháš.

pokud budeš potřebovat,
vydloubu si oči,
stejně zírají jen na tebe.
tvůj obraz mám vytetovaný v mozku
a tvou vůni na sliznici.
tvé buňky rozprsknou se ve vodě.
když skočím z mostu.

jakmile tě vidím,
přejde mě strach, že umírám,
klouby se zpevní, svaly zpružní,
krev vytratí se z bělma.
dokážu i nebýt krutý,
klopím uši.
zevnitř nezžírá mě šelma.

když rozpadám se v prach,
tak mě slepí tvé obavy,
tvá kolena mě podlamují.
a když zvedneš ruku,
prokrví se mi mozek.
nevidím a neslyším nic okolo,
jsem chycen v tvým kruhu.
Autor masoks, 24.07.2024
Přečteno 92x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

V čem jsi chycen, toho se drž. Kruhy bejvaj záchranný*

24.07.2024 16:34:08 | cappuccinogirl

líbí

děkuju, snad to tak bude. jsi milá :-)

25.07.2024 16:20:23 | masoks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí