Třicátý druhý dopis lásce
Šípková Růženka
proběhne trní
a za okny
někdo zvoní.
Ty?
Kytice?
Další hra
návratů?
No řekni.
Všechno byl jen sen
a budeme se líbat
do skonání světů?
Hele, mně se líbí
Tvé dopisy.
Mlč.
A pojď dál.
Neříkej,
že Tě nepřitahuji.
Přeci každý
má naději.
Přání v řadě orchideí.
Sladkost léta voní.
Přečteno 78x
Tipy 24
Poslední tipující: Misha, IronDodo, mravenec, Kubíno, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, jort1, Jan Kacíř, Anfádis, ...
Komentáře (0)