Smutek a terapie básní
Anotace: Malování slovy 2022
Našel cár papíru,
co propiska
vůbec dala
a přemýšlel,
proč to psala
osoba jemu známá.
Vlastní já dávám na pařez.
Přítmí a děs.
Věhlasné slovo
dodá minci.
Bláto a kalich.
Znovu se narodím
v poměru jedna ku jedné.
Ne zítra, ale dnes.
Autorka byla v županu
a kloktala
duševní vodu.
Nechápal
a kulhal
vedle jejího potu.
Pak jí podal ruku
a setřel slzu.
Chápal je jiná
a možná díky ní
ctí i mlhu.
I ona něco znamená.
Nezapomeň,
čtu Tvé verše,
když Tvá duše
jako vrána krákorá
a Tvůj horor
z traumat vyvěrá.
Ale jsem si jistý,
než si to jednou hodíš,
že prostě v půlnoci zavoláš.
Chci se milovat
a oba uvěříme,
že svět je nudistická pláž
a být šťastný
není žádná sabotáž.
Třeba někdy
napíšeš mi
další dopis po rozchodu.
Jsi zvláštní
a já také miluji Tvou sodu.
A zatím to všechno začalo
smutnou básní
a já Tě chtěl chránit.
Až jsem se zamiloval z toho
a Ty jsi mě nepustila
múzo.
Však víš,
že Tě mám nejraději nahou
a odlož ty slzy.
Je naděje
a svět není s těžkou bradou.
Objímám Tě
krásnou řadou.
Výkřiky v touze
i řečiště něhy.
Nebreč.
Tentokrát bude
květ plodů
navždy nerozdělený.
Ty jsi odpověď na všechny mé sny.
Zabořím se mezi nohy
a bude to jen krásný.
Přečteno 160x
Tipy 39
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Pettie, mravenec, Paulín, masoks, MatyhoZmaty, Kubíno, RadekČ, jort1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)