Sortýruju svá přání
V některých jsou tajnosti
Odvážná jsem... no páni!
Co všechno bych tak chtêla
Cítit tě až na kosti
Os pubis... že nesmělá
Z tebe mít v kůži stopy
Slyšet v srdci vlastní hlas
Já už se zase topím!
Avšak nesnažte se mě
Zachraňovat
Prosím vás