Třicátý třetí dopis lásce
honí se mi hlavou,
co nestihla jsem říct.
Nechci žít sama
nocí temnou
a tak tvořím naše fiktivní víc.
Shromáždila jsem obrázky,
co jsem malovala
a pak se na ně rozklepala.
Našla hořkou čokoládu.
Ale komu jí dát?
Jsi originál
a nutíš mě si v hlavě
pohádky malovat.
Asi jsem divná.
Miluji Tě,
ale bojím se
a raději neříkám nic.
Uvidím Tě někdy?
Bydlíš ve město x a y.
Neporadil mě včera
ani kostelní zvon.
Pohádky přeci nejsou smutné?
Slza padá před i po půlnoci.
Ach, miluji Tě ve dne i v noci.
Najdou si mě Tvoje oči?
Ach.
Věřím
pevně,
jistě
i
miliónkrát.
Namaluješ mě obraz?
Ale tajně.
Nebo ho dáš jiné?
Mně stačí Tvé tělo,
když se mihne.
Jsem zvláštní.
Dej mi pusu
a svět lemuji písní.
Ukaž, že láska není odloučení.
A Tvůj telefon použitelný.
Zasuň se ke mně.
Volám na všechny strany.
Ach, ty jediný
v Adamově rouše nejkrásnější.
Přečteno 95x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, mravenec, jort1, Marťas9, RadekČ, cappuccinogirl, Psavec, Ophelia81, Jan Kacíř, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)