Třicátý čtvrtý dopis lásce

Třicátý čtvrtý dopis lásce

Anotace: Harmonika 2024

Posílám Ti své tělo
i svou kůži.
Miluji Tě.
Krásný muži.


Hřeji si pro Tebe úsměv,
protože Ty mě rád vidíš šťastnou
a pomilujeme se pod lípou nadčasovou.

A nebo si to dáme pod ořechem?
Nikdo nás neuvidí.
Za větví v jásotu zeleně
v krásné rozlehlé přírodě.

Pst.
Salón štěstí dala jsem do obálky.

Na chvilku.
Lásko, vrať se mi zpátky.

Odpustím ti všechno na světě.

Miluji Tě
v řádu přítulného štěněte.

Můj štětec tancuje po paletě
v barvách křičí píseň rozkoše.

Drahý přijmi mě a radost hvězd
popluje salvou k Tvé planetě.


Jsem kuře,
co pípá
a z ruky zobe
Tvé nekonečné
ze dna moře.


Přitul se
a dobrou.

Lásečko.

Bude dobře
a zas ráno
dáme opakování.
Stihneme to ještě před snídaní.

Přeci mi neutečeš.
Jsem Tvoje rozptýlení.

Hladím Tě
v nánosech
víry i citu.

Vkládám své ňadro na tapetu.

Už líbej.

Kluku!
Autor mkinka, 26.07.2024
Přečteno 74x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, mravenec, Marťas9, Pettie, cappuccinogirl, Psavec, Dejvis, Jan Kacíř, jort1, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí