Sen o lásce
Anotace: Sen o příběhu života...
Byl jsi jak fatamorgána na pousti,
jak sen,co k ránu mě opouští.
Proč jsi jen iluze,
proč jsi jen klam,
byval jsi mou nadějí,
nebývals sám.
Jak noc končí,jak hvězdám ubývá zář,
me srdce se loučí a přeje si, ať uvidí tě zas.
Komentáře (0)