Kometa

Kometa

Dělí nás stovky světelných let,
tolik je vzdálený můj a tvůj svět,
přece však líp tebe než sebe znám,
každičkou jizvu i každý tvůj šrám.

Dělí nás stovky světelných let,
proto jen málokdy vracím se zpět
za tebou, miláčku, na tvoji planetu,
kde tíže zemská brání mi v rozletu.

Dělí nás stovky světelných let,
ten pocit bolí, darmo vyprávět,
když vesmírem putuji v osamění
a co dřív jsem znala, tam dneska už není.

Dělí nás stovky světelných let,
jen krátce nyní nakouknu zpět
po letech zase na tvoji planetu,
kde již čekáš ty na svoji kometu.
Autor Fractura cordis aperta, 26.07.2024
Přečteno 94x
Tipy 19
Poslední tipující: Šeříková víla, jort1, IronDodo, Roser, zase já, Psavec, cappuccinogirl, Anfádis, Ano, Jordliana, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí