Křídla milenců
I bez křídel se dá létat...
nevěříte?
zeptejte se milenců,
kteří propleteni v sobě,
uprostřed louky,
hrají si na dva motýlky...
Né... počkejte,
neptejte se jich,
neplašte je , jsou šťastní...
jestli se leknou - odletí...
I bez křídel se dá létat...
Věřte mi.
Já jsem to taky zkoušel.
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (13)
Komentujících (13)