Víno stočený v petce od Pepsi,
stav beztíže, co dělal svět snazší,
letenka do nebe a zpět
na padáčku milostných vět.
Jak nemít strach,
když překračuješ práh
a náruč vychládá.
Tebe si dálava
obtáčí kolem prstu.
"Šťastnou cestu,"
vyšlo mi z úst.
Přitom jsem chtěla
s tebou
srůst.