TAJEMNOST ŽEN
Anotace: Prosím, vyberte vystihující název.
Na vrcholku, hor starého Říma,
cítím, jak to má duše vnímá.
Z pohoří koukám,
barvami světa se dojímám …
S výhledem na pomerančové nebe,
rád si zavzpomínám si na tebe.
Kolem toho azzuro,
jenž mé srdce chtělo.
Přede mnou palmový svět,
chápu, že není cesty zpět.
Vlevo, i vpravo,
by mé srdce skonalo.
Vpřed i vzad,
jsem tu rád.
Odprosím se od lidských vjemů.
když najdu si svou ženu.
Nevidím možnost,
jak najít svou duší přijmou.
Sílu a lásku,
nechal bych na modrém oblázku.
Vidouce monstrózní jehličnany,
Toužíce po poznání .
Přelomit bariéru,
jenž z tebe nedělá mou ženu.
Vnímat dokonalost světa,
kde neexistuje pieta.
Řekl bych ti jednu věc,
že mít tě…
Mít tě miliardy let,
veršemi bych ti změnil svět….
Přečteno 109x
Tipy 9
Poslední tipující: Rbb, Pettie, jort1, IronDodo, mkinka, Tomcat
Komentáře (1)
Komentujících (1)