Snová Marilyn
Chceš múzou bych ti byla,
či zkázou tvého vkusu.
Madona provinilá
měla bych teď být ?
Tvé touhy srdce vpila
jak skvrny do ubrusů
být neznatelně milá
včas umět odejít.
Ref.:
Rej motýlí být nad loukou
a třepot křídel vážky.
Být snovou bílou Marilyn
nehledět na překážky.
Snad lilií být hrdou
a ozdobou všech erbů,
stát hrdě tváří vřavám
a do bitev smět jít.
Tak počkej chvíli malou
než zástěru si servu
negližé krajky uzříš
a zas mě budeš chtít.
Ref.:
Rej motýlí být nad loukou
a třepot křídel vážky.
Být snovou bílou Marilyn
nehledět na překážky.
A žít...
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: lawenderr, Jiří I.Zahradník, Pettie, IronDodo, Ondra, Matahaja, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)