Třicátý osmý dopis lásce

Třicátý osmý dopis lásce

Anotace: Harmonika 2024

Slunce ránem svítí,
aby rozkvetly
Tvé oči.

Do obláčku vložím písničku.
Zaslechneš jí miláčku?
Trochu snu i polechtání
mezi slovní milování.

Virtualita den češe
i v pomyslné řece.

Miluji tě
v rozhraní
trojhláskovém hlase.

Mňau a hladím po ocásku.
Ty kocoure,
co v noci jsi spal
na parapetu
a já laskala
každičký pohled
vůní dávnověku.

Láska je jako hvězda.
Někdy padá a jindy se nezdá.
Dvě ruce se spojí.
Hvízdání v koutě
kocouřího snění.

Ach, milý a vyvolený.
Autor mkinka, 29.07.2024
Přečteno 89x
Tipy 23
Poslední tipující: Misha, Rbb, Niška, IronDodo, jort1, Kan, Marťas9, cappuccinogirl, Pettie, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mňau a hladím po ocásku.
Ty kocoure,

31.07.2024 12:46:35 | Rbb

líbí

Děkuji za podporu

31.07.2024 12:51:35 | mkinka

líbí

kocour nemůže mít koťata

29.07.2024 16:15:16 | nerez

líbí

Ano, máš pravdu.

29.07.2024 16:27:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí