Třicátý devátý dopis lásce
Pod jedním jménem
tvořím škatulku snů
v songu šamanů.
Otvíráš schránku denně?
Jeminkote.
To je asi papírů
a myslíš si,
že jsem na hlavu.
To jen láhev v moři
dlouho pluje,
aby vzešla do naděje.
Květe dálky.
Jsem hlas,
co miluje Tě.
Usměj se, můj osude.
Jak žiješ, klenote.
Třeba jednou při východu slunce
poplujeme spolu mořem
a při západu se vrátíme.
Jaká destinace?
Co třeba Itálie?
Koloseum a můj hrdina,
co v zákulisí
svaly napíná.
A lev se směje.
Asi ví,
že o pár let
se narodí symfonie.
Miluji Tě každým slovem,
tělem, duší
i ženským šarmem.
Přečteno 135x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, Sonador, Niška, IronDodo, jort1, RadekČ, Kan, Marťas9, Pettie, Ophelia81, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)