- Lásky plné duše co v sobě nosíme -

- Lásky plné duše co v sobě nosíme -

Anotace: odrazy duše na člověku

  - Lásky plné duše so co v sobě nosíme -

 

lásky plnou duši každý v sobě nosí

 

neuhasínající plamínky

 

odrazy duše jsou na každém člověku znát

znát na první pocit

 

je to znát na někom více na někom méně

 

avšak dobrou duši každý má i vycítí

 

to dobro, ten klid a mír, co se v ní skrývá

takovou duši má každý z nás


muž či žena

muži i ženy splývají v jedno

 

takové jsou naše duše co sebou nosíme

krásné plné něhy, lásky a  především souznění

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 29.07.2024
Přečteno 132x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, IronDodo, Pettie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí