díváš se na mě skrze básně
díváš se na mě skrz básně
ale nikdy jsi nedrnkla srdcem pojď na mě
tak veršuj k čemu ti svět bezkontaktních milovníků vlastně je
veršuj to dál
jak o prázdný řádek výše
mě nech
.
tady
budeš jedna z těch dam slz
ano!
promarňuj své mládí na pařezu kde i mravenci znají net doteků
napiš svůj vřesový román s vesmírnými koráby
kde tancují u stropu odlesky umělých ryb
lehni si bezdětná do postýlky nenarozeného
a vztahuj k nim ruce
nedosáhneš viď?
…
až na půdě bude dupat asteroid
hvězdy od stropu ti popadají
jednu si chyť
jak pozdravující láska z dovolené
protože já odplouvám
a možná po tobě zůstanou právě ty pohledy
Přečteno 121x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, jort1, Jan Kacíř, Tomcat, narra peregrini, mkinka, cappuccinogirl, Ophelia81
Komentáře (1)
Komentujících (1)