- hořící plamínky lásky -
hořící plamínky lásky
když mezi tebou a mnou jsou
pohledem zažehnuly
naše srdce se přitom hnuly
plamínky se spojily
a mi láskou zaplanuly
zaplanuly láskou nemírnou
zaplanuly láskou vesmírnou
naše plamínky v srdcích našich
zůstanou navždy
zůstanou navždy
…
Spisovatel AKras