Čtyřicátý první dopis lásce
Dneska to nešlo spát.
Možná tlak.
Chyběl mi Tvůj dotek
a měla jsem o Tebe strach.
Nemluvíš.
Hledám Tě po neznámých ulicích.
Krach uvnitř
i úzkost.
Budeš zas se mnou spát?
Chci cítit křehkost
místo odloučení.
Náhrada za Tebe
nebude
a
není.
Ach, milý.
Postrádám Tě nejen od pondělí.
Zasunuji závěs.
Kdy přijdeš?
Jsem v roztoužení.
Napiš heslo
v rozpažení.
I modrý květ
na nebi mě provází.
Oba víme,
že láska voní
kouzlem nadpozemské
podstaty.
Přečteno 120x
Tipy 23
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, lala, jort1, Marťas9, Kakofonie osudu, Ondra, Rbb, Anfádis, Kan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)