vysmekla se z dialogu

vysmekla se z dialogu

noci jsou mladé
skoro bez duhy hvězdář
básničku líbá

srdce má chládek
vězeňkyně chytá se mýdla

kloužou prsty po opalovacích olejích slečen

žádnou plavkyní nebudu v létě svlečen

vždyť i básnířka citu uniká
tichá voda

ty tam snad vyhlížíš vodníka?

jen si to představ
jak v zimě na sněhu nás veze plastový pekáč

abys neobjímal štíhlý pas
oblékla jsem oči pro odlesky řas

to hvězdář umí jedním slovem

a co jako?

saně?

neplač
Autor J's .., 31.07.2024
Přečteno 62x
Tipy 4
Poslední tipující: Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí