Oči barvy apatitu

Oči barvy apatitu

Anotace: Jedna o něco veselejší

Koukám se na Tebe skrze prsty,
svítí mi do očí paprsky sluncí.
Slyším, jak se na mě směješ z dálky,
cítím, žes mi do kůže vyryl první vrásky.

Ty pěkný vějířky okolo očí,
a důlky do alabastrových tváří.
V barvách apatitu tvých očí jsem se utopila,
aniž bych v nich někdy plavat chtěla.
Tohle všechno byla jen náhoda,
tak osudná a váhavá,
tak mi zkus povědět růžovými rty,
kdo miluje koho od rána od tmy.
Autor Kakofonie osudu, 31.07.2024
Přečteno 61x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, cappuccinogirl, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Líbí.

31.07.2024 21:48:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí