Milenec

Milenec

lásko moje paličatá
budils touhu tíhou zlata
bodal tupým koncem nožů
vzpínaje ruce s modlitbou k ,,Bohu"

nechals v kůži milenek
pár nicotných vzpomínek
v očích slzy, v srdci pláč
utvrzen ze lži, svoboden zas

vzpomeň na mě, vzpomeň na ně
rusovlasé, dlouhonohé, naivní a upřímné
vzpomeň na ty dívky v nás
co zanechal jsi v peřinách
Autor Kakofonie osudu, 01.08.2024
Přečteno 77x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, martinaV, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ST* :)

02.08.2024 12:33:38 | martinaV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí