Čtyřicátý druhý dopis lásce
Přála jsem Tobě štěstí
a snila o polibku.
Ve chvíli snažení
věděla jsem však,
že si nejsme souzeni.
Hráli jsme Člověče,
ale já Tě bála se vyhodit
a věřila,
že to je hřích.
Teď to samé Člověče mám
pořád nerozbalené.
Krabice a figurky v pytlíku.
Bojím se udělat krok
a mlčím.
Modlím se.
To ještě smím.
Moc Tě miluji
a tak věřím,
že Otčenáš bude k něčemu.
Usínám a slova nářkem kropím.
Doufat prostě musím.
Přečteno 89x
Tipy 15
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Psavec, Marťas9, Anfádis, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)