druhéMU

druhéMU

V melodiích skutku,
jak málo napsat stačí.
Znát obsahy všech smutků,
nikdo se pak nemračí.
Vzít do ruky tužku,
vědět po čem touží,
bez vlastních předsudků,
utišit na srdci bouři.
Pro radosti druhému,
napsat co štěstí tvoří
Jen tak,
v záměru čistém, mu,
k jeho pohlazení lásky plnému,
pak,
život se prodlouží.
Autor zde.neck, 01.08.2024
Přečteno 90x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Milé.

01.08.2024 14:27:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí