bláZEN

bláZEN

Ještě spíš?
Ve kterém snu se zase objevis.
Spim snad já?
Věřil jsem ve skutečnosti, teď se mi to snad zdá.
S nejněžnějším pohlazením, ať se nerozplyneš.
Našla si mě věčná lásko,
vzešla z myšlenky teď co?
Mě mineš?
Tvé býti, Tvé volby, Tvůj svět.
Mé já Ti svítí, mé tmave chodby, kdykoliv vstoupit budeš smět.
V žáru zalaskovaneho srdce,
svítím, držím tu pochodeň.
Svirám čáru sveho života na ruce,
byla jsi, JSI, vždy budeš nehmatatelný nejkrásnější sen.
Miluji tě v něm.
Padá hlava, nechám si dál zdát.
Co ale tobě s láskou chci popřát?
Buď si sebou, lék v písmenech co připlavily se na lekninu.
Abych nevyplašil Tvou jemnost, nechám bez doteků klidnou hladinu.
Pluji dál, pro tentokrát Tě v ránu minu.
Ja jen rád se s Tebou miloval
teď ale ke krku potahnu Ti padající peřinu.
A to přání Ti?
Každé dobré ráno.
Lásko....dal
Děkuji Ti
S vděčnosti děkuji že jsi mě navštívila
A přání mi?
Snad aby si chtěla sama ty
přišla a zase mě políbila
Navždy byla
Budeš, ty víš kde.
Jsem, v každém ránu, dnu večeru
Budem jednou třeba zase v objetí usnem.
Přijímám
Nikdy nebudu poražen
V první řadě s vlajkou tvému štěstí fanouškem.
Ty, a nevíš jak daleko má slunce na zem?
Podepsán bláhovýZEN
Autor zde.neck, 02.08.2024
Přečteno 82x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Psavec, cappuccinogirl, Ano, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je taková nádhera, tyhle řádky...vrátím se k nim... vrátím mockrát*

02.08.2024 11:46:49 | cappuccinogirl

líbí

Nikdy nebudu poražen....ohromilo mě poznání, že to, jestli budu milovat, záleží jen na mě, objekt mé lásky to v úplném absolutnu změnit nemůže..ne, to není zoufalství, to je osvobození

02.08.2024 08:18:08 | Ano

líbí

Láska je hezká.

02.08.2024 06:13:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí