Čtyřicátý čtvrtý dopis lásce

Čtyřicátý čtvrtý dopis lásce

Anotace: Harmonika 2024

Přemýšlela jsem ránem,
co si vzít na sebe.
To vedro
a unavené paže.

Jako bez kyslíku
potím se v triku
a přežiji vše v horku.

Utlumená a nepomilovaná
loudám se tiše.


To svítání trochu kouše.
Autor mkinka, 02.08.2024
Přečteno 68x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, lala, Kan, RadekČ, Marťas9, martinaV, Psavec, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí