- Naše krásná láska -
Jsi má vyvolená já tvůj vyvolený
potkali jsme se náhodou v kavárně
jeden druhého milujeme úžasně
úžasně se milujeme
že jsme z toho až pobláznění
které k lásce patří
není to šprým ani pouhý rým
Láska mezi námi je čím dál tím silnější
silné pouto stále sílý
Láskou jsme se do sebe zamilovali
Zamilovali plnými dušemi
Je nám krásně na Zemi
Je nám krásně na Zemi
(doporučuji číst s přednesem s pauzamy)
…
Spisovatel AKras