Kotviště oblačných očí
Nemám odvahu
podívat se do zrcadla
snad jsem zmizel
a neexistuji
prostor je prázdný tam
kde bych měl být
Ztracen a utopen
hledám v zrcadle přítele
který nemluví
nedotýká se mě
jen se dívá
do kotviště oblačných očí
Pod Tvými víčky
obšitými sametem
hledám naše milování...
Přečteno 119x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, martinaV, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, Kan, cappuccinogirl, Pampalini, Ophelia81, Anfádis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)