čarovná moc..
Anotace: snad existují víly..??
Kdysi v dáli žije prý víla,která by chtěla,která by snila.
Ona malá a neviná tak krásná a rozmilá.Přesto pláče, ruce krvavé a v rukou promočené fáče.
Co stalo se ví jen tato víla, co moc dlouho už snila.
V očích černo duší už moc dlouho temno,pozdě odchází kam si kus za pláží,hvězdy ty už pro ní nezáří.
Komentáře (1)
Komentujících (1)