vím že mě opouštíš

vím že mě opouštíš

vím že mě opouštíš
to já už poznám

žijeme jako kříž
před koncem odbočíš
na vršku bílých vran

a bude svítit havran

okem poví světu tklivý oznam

on je čaroděj

přišel pro mě v zimě
když jsem plakal na okenním parapetu

a ty

jsi přišla říct
že už je čas jít k hvězdám


a já nemám žádný romantický příběh
ani veselou momentku

myslíš láska přijde

a ona zatím s námi brouzdala po venku



to jsme snili ještě mladí
ještě roztěkaní
a říkali si celý vesmír je nebeskou hrou pro okřídlené hříbě

a dnes tu prohru

cítím

je pozdě a zdraví se halí tmou a život na křehké slídě
Autor J's .., 03.08.2024
Přečteno 101x
Tipy 12
Poslední tipující: Ophelia81, jort1, narra peregrini, cappuccinogirl, Psavec, zase já, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je ctí cítit...

05.08.2024 08:15:18 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel