Noc škrábla o mech oblohy
Tiše
plní se pokoj sny
noc rozrůstá se v ukrytých rukou
Ve vzpomínce
uprostřed příboje vcházím
mezi kameny vysněného lesa
Tvůj spánek
jako pomník útlých zelených stonků
Okno plné růží
bouchá ve větru bez vůní
a nocí třpytí se Tvá zavřená víčka
Přečteno 95x
Tipy 23
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, Ophelia81, jort1, Tomcat, narra peregrini, zase já, Lexi, Pampalini, Anfádis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)