Foto je ode mě
Z květiny zůstaly
Ohořelé snítky
Žár srdce
Je spálil
Z něj též
Jsou jen zbytky
To mi připomnělo že si chci koupit ten tabák s tim listím...z růže
Okvětní lístky růže. Tak je pak taky rituálně spálím
07.08.2024 22:13:17 | CoT