3 x DĚkujiTI

3 x DĚkujiTI

V díku vám třem princům,
z lásky zanechám v básni svůj úm.
Můžeme děkovat všem časům,
kdy na dosah jsme přání dobré noci měli.
S pohádkou do spánku, po peřině autíčkem si jeli.
Jste skvělí.
Život vás napsal sám
a čas na nikoho nečeká.
Co mohu, vždy rád dám vám,
třeba, tady to psaní obyčejného člověka.
Vybrali jste si k mému štěstí vy mě,
ať už to bylo v létě, na podzim, nebo v zimě.
Vše tak letí,
i vám jednou budou říkat tati vaše děti.
Každý však máme své cesty,
a všechny ty směry nás učí.
Vzájemně si držme pěsti,
vždy obejmu vás rád ve svém náručí.
No a, že JSME chlap.
Důležité je aby náš cit nikdy nezesláb.
Autor zde.neck, 05.08.2024
Přečteno 88x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí