Čtyřicátý šestý dopis lásce
Už vstáváš květe budoucí
v nánosu něhy
v prstencích rozkoše.
Miluješ mě ještě ?
Mezi vánkem osvěžení
taje naše
triumfální my.
Hladím mezi slovy
v malbách abstraktních
v horizontu polibku,
co nezevšední.
Šeptej do živůtku
tu naši
neprodanou nevěstu.
Ta nemá dukáty
a směje se mezi akáty.
Přečteno 76x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, mravenec, Tom4594, Jan Kacíř, jort1, Marťas9, cappuccinogirl, Kan, IronDodo, zase já, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)