jeeeee....pěkná pěkná pěěěěknááááááááá! šteklivá...až mám chuť tiež pootvoriť oči a vidieť vedľa seba ležať mojhomiláčika..ale dnes to nepojde...tak idem o nom aspon snivat...tvoja krasna basen mi mozno privodi sladko- pikantne sniky :-)
16.04.2007 22:37:00 | gallatea
Lorraine, v Tvé přezdívce je obsaženo slovo déšť, v Tvé básničce to prší touhou, mám ji také, ale prázdný polštář. Tak jen vzpomínám.
10.04.2007 01:18:00 | Liv
Paráda. Občas sem tam poskočí rytmus, ale jinak moc fandím téhle formě a těmto básním.
08.04.2007 18:54:00 | Memories
:)...jaká škoda někdy oči zavírat:)
...doufám, že jsi přežila pracovní týden;)
07.04.2007 23:12:00 | Lizzzie