udržujeme se při srdci
udržujeme se při životě
odezněla včerejší noc v prachu pláče
jitřní oči
zalily se slzami
motání před lžičkou medu
ovoce na zemi
ranní ptáče dál nedoskáče
měníme se před cestou však ještě nejsme
nejsme ztraceni
Přečteno 117x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, jort1, Loveless, zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)