Anotace: ...
V tom horku
bez pocitu
rtěnka se rozpíjí
do spodního retu
a já má žízeň
z tvého dechu
pár kostek ledu v klíně
"lásko zebu"
.......
sálavě...
25.09.2024 22:54:35 | enigman
Kettrin kettrin.. :))
09.08.2024 14:32:04 | CoT
:-))
09.08.2024 14:37:59 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?