Naše prví vráno..
Dnes je to první společný večer,
v našem hnízdě má krásná vráno.
Dnes budeš mávat křídly jen pro mě
... doufám, že nám je tak naplánováno.
Dnes přilnu k tvému měkkému peří.
Ucítím teplo tvého srdce.
Dnes dovol mi užít si příměří,
v našem životě – co se vytvoří.
Dnes usínej v mé náruči,
popřeji ti ty nejhezčí sny...
svou sladkou chutí zahřejí duši,
v čase, co v tuhle chvíli je nekonečný...
Přečteno 82x
Tipy 7
Poslední tipující: forestmelodies, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka, martinaV
Komentáře (0)