Objetí
Je to přece jen objetí a nic víc,
krom přátelství neznamená vůbec nic.
Tak jako když dítě tiskne se k matce,
nevinné objetí, které trvá jen krátce.
Tvá vůně mi proniká do celého těla,
vím, že je to méně, než by jsi chtěla.
Tvé ruce hledají více než přátelství,
v objetí snaha morálku obelstít.
Je to jak postavit přes Čínskou zeď most,
v objetí, které trvá na věčnost.
K zakázaným dveřím našly jsme klíče,
a na mém krku stopa tvého chtíče.
Jak plynul čas a rostlo napětí,
zapověděly jsme si nevinné objetí.
Večer přinesl obávané rozloučení,
ve kterém nevinného objetí není.
V pokoji na mě čeká jen samota,
bez nevinného objetí v nitru prázdnota.
Utíkám ze schodů, za všech sil vypětí,
čeká tam na mě nevinné objetí.
Přečteno 139x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Psavec, Marten, Marťas9, Iva Husárková, mkinka, Sonador, Kan, cappuccinogirl, CoT, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)