xxx

xxx

snívala, ležali vedľa seba, len tak,
náhodný dotyk rúk,
jemné pohladenie prstov, srdce rozbúchané na tisíc tepov
nenápadne? zámerne, priblíženie tváre, dotyky líc,
zrýchlený dych, tichý ston,
prehltanie slín
smiech a hlavne všetko nenápadne
úsmev, pohľad hlboký
tak áno či nie?
snívaj o rannej rose, hlbokom lese,
lúke plnej snov.
tancujete, okolo len vánok
a opäť dotyk slov...
prebudenie, realita, odcudzenie, fantázia
alebo?
rozrušenie, chvenie a...
snenie za bieleho dňa, čiernej noci
prsteň o prsteň cinkal
bdieš?, snívaš?
rovnaký sen či hra?
ľahučký závoj fantázie, úsmev,
v očiach smiech
za oknom hviezdy a dážď
strach
iba sen
Autor Bosorka9, 11.08.2024
Přečteno 64x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí