foto Emma
Měla jsem v noci sen
Že tříštíš se o mě
Jak o skálu vlny
Jitro sbírá střepy
Bez pocitu viny
Hrana ostře řízla
Krev na jeho dlaních
Měkce se rozpíjí
Do červánků ranních
Tohle inspiro ti úžasně sedlo...napojila ses skvěle, smekám:-)**
11.08.2024 16:32:24 | cappuccinogirl