Čtyřicátý devátý dopis lásce
Vezmeš mě do koupelny,
až budeš nahý?
Koukám se na polštář
a přemýšlím,
která strana Ti míří
přímo do očí.
Proplakaný polštář
a vzpomínky
v obrazech prostoty
sezóny barev
těkavých smyslů.
Už je srpen.
Kde jsi Ty roky?
Jen rozkrok tlačí
a nic.
Odjíždí vlak,
který mě nepřijme.
Místenka příliš oblečená.
Prozatím.
Kroky do nebe nejsou pro dva.
Asi píšu zbytečně.
Osprchuji se sama.
Lásko má.
Promiň,
že jsem o Tebe stála.
Cesta bez dotyků je strmá
a zamilovanost drahá.
Zuby skřípou
jako brzdy rychlíku.
A co si dát opakování
po letech...
Pořád věřím.
Divný svět.
Adie, múzo mých lyrických vět.
Přečteno 130x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Emani, Alala, MatyhoZmaty, IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)